Niels Dorrestein Bestratingen

Wie zijn wij?

Ik ben Niels Dorrestein. Al ruim 10 jaar heb ik mijn bedrijf in bestrating en tuinaanleg.
Als kleine jongen was ik al gek van het stratenmakersvak. Met mijn ouders ben ik vanuit Diemen naar Almere verhuisd. We kwamen in de toen nog nieuwbouwwijk Muziekwijk te wonen en alle voor- en achtertuinen moesten nog worden aangelegd. Zodra er een stratenmaker of tuinbedrijf bezig was ging ik vrijwillig helpen. Deze is hobby is uitgegroeid tot een passie en uiteindelijk mijn eigen bedrijf.

Het bedrijf in het kort: Alles wat maar met bestrating te maken heeft kunnen wij verzorgen. Van ontwerp, grondwerk en levering van materialen tot aan de oplevering. Niet alleen voor sierbestrating maar ook voor bestrating in de wegenbouw, herbestrating, plaatsen van hekwerken, reparatiewerkzaamheden en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres voor een echt stuk vakwerk.

Niels Dorrestein – Over ons

Over Ons

In 2010 is Niels Dorrestein Bestratingen opgericht en inmiddels heeft Niels een mooi team aan vakmensen om zich heen verzameld. Daar waar onze expertise niet ligt haken wij de juiste vakmensen aan.
Filosofie Over Ons

Onze Filosofie

Wij willen elk project tot een mooi eindresultaat brengen en de dromen van de mensen waar maken. Niels Dorrestein bestratingen staat voor kwaliteit en levert deze tegen een scherpe prijs.

Ontmoet het team

Niels Dorrestein
Eigenaar/directeur