Niels Dorrestein Bestratingen

Wat is allemaal mogelijk?

Terrassen op verschillende hoogtes en met diverse verrassende patronen. Een paadje van grind of van natuurstenen in het gras. Een strakke buitenvloer die optisch groter lijkt dan hij is. Een plekje waar u uw eigen groenten en fruit kunt verbouwen. Of een stevige oprit met een schutting. De vele voorbeelden van (sier)bestrating die we ook in uw tuin of op uw bedrijfsterrein kunnen toepassen, ziet u hieronder terug.

Tuin

Tuin

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor uw tuin. De tuin wordt door onze vakmannen gerealiseerd. We zorgen voor de bestrating en het plaatsen van hekwerk of schuttingen. Zo heeft u één partner tijdens dit project. Heeft u een idee dat verder reikt dan het aanleggen van uw tuin? Geen zorgen, ook daarvoor kunt u ons bereiken. Wij verzorgen namelijk al vele jaren bestrating van verschillende soorten terreinen.

Overkappingen

Het hele jaar van de tuin genieten of meer opbergruimte in de tuin? Denk dan eens aan een overkapping of tuinhuis. Of wilt u een speelse look in de tuin? Een vlonder is dan een mooie aanvulling. Wilt u een mooie overkapping, een tuinhuis of vlonder bij u in de tuin, maar heeft u zelf niet de tijd of vaardigheden om dit te plaatsen? Wij zijn u graag van dienst. Wij werken samen met vakbekwame timmermannen die met plezier voor u plaatsen. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken.
Patio
Houtbeton schutting

Hout/beton schuttingen

Wilt u uw tuin van een duurzame schutting voorzien? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren hout/beton schuttingen met 21-planks schermen (weinig doorkijk) betonnen palen en onderplaten voorzien van een afdeklat voor een scherpe prijs. U kunt kiezen uit verschillende motieven en kleuren beton met diamantkop (antraciet, grijs, gecoat). De schermen zijn in de volgende houtsoorten verkrijgbaar: Grenen (geïmpregneerd), Douglas en Hardhout (hardhout). De afdeklat wordt in dezelfde kleur aangeleverd. Tevens leveren wij deuren op maat. Onze deuren zijn voorzien van een stalen frame met hang en sluitwerk.

Verlichting

Een goed onderhouden tuin met specifiek gekozen bestrating en beplanting is mooi om te zien. Vaak wordt het aspect ‘tuinverlichting vergeten’. Naast veiligheid brengt verlichting ook een stukje sfeer in de tuin. Zo kunt u tot in de late avonduren genieten van u tuin.

Wilt u de tuinaanleg compleet maken met het aanbrengen van verlichting?

Wij denken graag met u mee!

Verlichting

Fotogalerij